Stopp karusellen…

Årre brennjande de, kor fort tida flyg!

Lisjehjarta, begge to, har blitt barnehagegutar no. Skulle verkeleg ynskje eg kunne hoppa av karusellen med begge to og stoppa tida. Berre 3-3,5 månadar til dei fyl 2 år. Lisjehjarta er fødd med 10 dagar mellomrom. Kan tru foreldra mine var heldige med tidspunkt for besøk i Bergen etter at førstemann kom, for andremann fann ut han skulle kome akkurat ein av dei siste dagane av besøket.

No ventar vi i spenning på lisjehjarte nr 3, som lik bror sin er venta i November.

Elles går dagane med mykje, mykje arbeid for Røde Kors. Vakter, møter, hist og pist får vekene til å gå. Vonar å sjå mange nye kjekke andlet når vi er i gong om ei lita veke.
Har enda ikkje begynt på musikkorpssesongen, men any day now.. ;)

Er småsliten for tida. Har auka dosa med levaksin enda ein del, er på veg opp til 100 mikrogram om dagen, som er ei dobling av det eg starta på i april. Treng ikkje liste opp forma/symptoma, prøvar å ikkje tenke så mykje på at ein er kronisk sjuk. Trur psyke har ein god del å seie for korleis ein kjenner seg. Kan ha ein dårleg dag, men fokuserar på ljospunkta, så kjennest det betre ut. Uansett, stoffskifteverdiane mine er på rett veg, sjølv om eg er utålmodig og vil vere opplagt og frisk. Kven vil ikkje det, liksom?

Delar nokre bilete frå dei siste dagane. :) Har ikkje blitt så mykje fotografering på meg i det siste, men drog med kameraet på øvelsen til Hjelpekorpset mitt i kveld.

20130822-194417.jpg

20130822-194426.jpg

20130822-194441.jpg

20130822-194455.jpg

Advertisements

Legg att ein kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s